Online rendszer

RH560 vezetéknélküli online rezgésfelügyeleti rendszer

 

A rendszer bemutatása

 

A rendszert kifejezetten a robbanásveszélyes területekre fejlesztették, továbbá ahol a szétszórtan található mérési helyek kényelmetlenné tennék a vezetékes megoldásokat. Egyidejűleg méri a géprezgést és a hőmérsékletet, a gépállapot minél teljesebb felügyelete érdekében.

 

Érzékelők

 

Az RH505 vezetéknélküli gyorsulás- és hőmérséklet érzékelők a csapágyazásokon és más jellemző mérési pontokon helyezkednek el, valós időben mérve a géprezgést és a hőmérsékletet, majd továbbítva az adatokat Zigbee technológián keresztül. Beállításoktól függően akár több év akku élettartammal, ipari környezetben is nagy hatótávolsággal rendelkezik.

 

 Adatgyűjtés, adattovábbítás

 

Az RH560 vezetéknélküli adatgyűjtő állomás a szerverhez továbbítja az érzékelőktől beérkező adatokat akár vezetékes, akár WIFI, akár 3G/4G mobilhálózaton keresztül.

 

MOS3000 online diagnosztikai szoftver

 

A szerveren futó diagnosztikai szoftver átlátható fa-struktúrában tartalmazza az üzem külünböző gépeinek összes mérési pontját, melyekhez egyedileg definiált mérési paraméterek társíthatók.

A szoftver renelkezik a ma használatos összes fejlett diagnosztikai eszközzel – több, mint 20 féle anlízis diagram típust használ: időjel, spektrum, vízesés diagram, envelop, cepstrum, trendek, stb.

4 szintű riasztás állítható be több, mint 400 féle index alapján, email és SMS értesítésekkel, többféle hozzáférési szint állítható be az egyes felhasználók számára.

Lehetőség van interneten keresztüli távdiagnosztikára.